Slik utelukker du et skript fra skanning ved å bruke Antimalware Scan Interface

Slik utelukker du et skript fra skanning ved å bruke Antimalware Scan Interface:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Gå til SikkerhetsinnstillingerAMSI-beskyttelse.
  4. I delen Skriptskanner merker du av for alternativet Skann skript som bruker Antimalware Scan Interface (AMSI).
  5. Klikk på koblingen Behandle unntak for å åpne vinduet Unntak.
  6. I Unntak-vinduet klikker du på knappen Legg til.

Vinduet Legg til nytt unntak åpnes.

7. I feltet Fil eller mappe angir du mappen med skriptet.
  8. Angi navnet på skriptet i feltet Objekt.

Du kan også legge til flere filer av samme type i unntakene ved å bruke en maske.

9. I delen Beskyttelseskomponenter merker du av i boksen ved siden av komponenten Fil-Antivirus.
  10. Velg statusen Aktiv.

Det angitte objektet skannes ikke av Antimalware Scan Interface.